Arriveer in stijl in Cannes!

 
 
Vote Company heeft meerdere opdrachtgevers in de mediabranche en is daarom ook in 2018 weer aanwezig tijdens de MIPCOM (15 t/m 18 oktober) en Holland Beach Party (15 oktober) van Broadcast Magazine in Cannes.
 
We leveren daar, net als tijdens de laatste edities van MIPCOM en MIPTV, direct toegevoegde waarde door voor Nederlandse bezoekers een Vote Company helikopter te laten vliegen tussen Nice Airport en het centrum van Cannes.
 
We zorgen er voor dat deze helikoptervluchten klimaatneutraal (over)gecompenseerd worden door het aanplanten van bomen.
 
(beelden van 1 van de Vote Company helikoptervluchten rondom MIPCOM in oktober 2017)
 
Wil jij kans maken op een plek in de Vote Company Helikopter? Vul dan onder aan deze pagina de data en tijdstippen in waarop je in Nice aankomt en vertrekt. Wil je toegang tot de Holland Beach Party op 16 oktober? Meld je dan even via daphne@fcklap.nl
 
 
 

Let op! Iedereen dient zich individiueel aan te melden.

Voornaam:
*
Achternaam:
*
Emailadres:
*
Bedrijfsnaam:
*
Functie:
*
Mobiele telefoonnummer:
*
Datum + Tijd aankomst op Nice Airport:
Datum + Tijd vertrekt vanaf Nice Airport:
Aantal stuks handbagage:
*
Aantal stuks ruimbagage (koffer):
*
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van de e-mailnieuwsbrief van Vote Company BV met wetenswaardigheden over verkiezingen. Deze wordt maximaal 52 keer per jaar verzonden. :
*
Ja, ik ga akkoord met het privacy statement (zie link hieronder):
*

Lees hier het privacy statement.


Velden met een * zijn verplicht.

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21