Junior Project Manager (kennis van ICT is een pré)


Type
Dienstverband of Freelance/ZZP (beiden zijn mogelijk)

Niveau
HBO werk- en denkniveau

Uren
24-32 uur per week

Met ingang van
kan per direct (of uiterlijk per 1 februari 2019)

Locatie
2 vaste dagen per week op kantoor in Den Haag (overige uren zelfstandig in te vullen)

Aanleiding
Vote Company organiseert sinds 2010 verkiezingen in eigen beheer en opdracht van derden. Voorbeelden van verkiezingen die Vote Company in opdracht faciliteert en organiseert zijn onder andere de Vereniging van het Jaar Verkiezing (in opdracht van de Rabobank en NOC*NSF), de Zoover Awards, de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied (in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken), de Beerwulf Brouwerij Verkiezing (in opdracht van Beerwulf) en de AD Publieksprijs bij de Musical Awards. We groeien hard en daarom zijn wij per direct op zoek naar een Junior Project Manager, die meewerkt aan de realisatie van diverse verkiezingen en bijbehorende IT-projecten.

Functieomschrijving
Als Junior Project Manager werk je aan de realisatie van diverse verkiezingen en bijbehorende IT-projecten en werkzaamheden binnen Vote Company. Het gaat hierbij voor een belangrijk deel om het de realisatie van verkiezingswebsites en de doorontwikkeling van het stemplatform. Hierbij is het jouw taak om overzicht te behouden, planningen op te stellen, kwaliteit te bewaken en om processen te optimaliseren. Je onderhoudt ook contact met opdrachtgevers en vertaalt de wensen van opdrachtgevers in projectplannen op basis waarvan IT fantastische verkiezingswebsites en digitale stemtools realiseert. Innovatie is voor ons heel erg belangrijk dus je bent op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen en je bent in staat om voorstellen te doen hoe we die kunnen implementeren binnen Vote Company. Naast de interne contacten binnen de organisatie heb je ook contacten met partners, leveranciers en klanten. Je bent in deze functie niet alleen aan het ‘managen’ maar werkt zelf ook hands-on aan de realisatie van verkiezingen binnen ons CMS. Tot slot kan je ook goed werken in Excel.

Functie-eisen
Je hebt minimaal 1 en maximaal 5 jaar relevante werkervaring
Je bent het gewend om projectmatig te werken en om verantwoordelijk te zijn voor (deel)projecten.
Je hebt een ondernemende en pragmatische instelling, resultaatgericht denken en handelen en jouw mentaliteit is ‘hands-on’.
Je wil en kan zelfstandig werken.
Je maakt je het werken in nieuwe computerprogramma’s en Content Management Systemen snel eigen.
Je bent pro-actief, leergierig en durft te vragen.
Je wilt echt iets bijdragen en positieve impact hebben op Vote Company.
Je bent enthousiast over de verkiezingen van Vote Company.
Kennis van en ervaring met ICT-projecten is een pré.

Wij bieden jou
Veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit in de uitvoering van de werkzaamheden.
Een mooie functie binnen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf, waar volop ruimte is om te ondernemen.
Wij bieden je een informele organisatie met een team van gemotiveerde, zelfstandige professionals.
Een marktconform salaris/tarief.
Keuze om deze functie te gaan vervullen op Freelance-basis of vanuit een vast dienstverband.

Interesse?
Stuur dan een korte motivatie naar Marcel Demper via marcel@votecompany.nl, waarbij je ook je beschikbaarheid aangeeft.

We stellen het wel op prijs als je ons attendeert op geschikte kandidaten, maar acquisitie naar aanleiding van de vacatures is niet gewenst.

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21