Vote Company introduceert PIET

 

Je organiseert een evenement en wil interactie tot stand brengen tussen publiek en spreker(s). Of je wilt het publiek laten stemmen of de mening van het publiek realtime peilen aan de hand van stellingen. Goed idee.

Je hebt op internet gezocht en ziet dat er allerlei software beschikbaar is, maar je wilt helemaal geen inlog waarmee je zelf alles moet instellen. En je wilt niet dat het publiek eerst een app moet downloaden, want daar heeft niemand zin in. Natuurlijk, dit is 2017.

En je wil een betrouwbare tool, die het altijd doet, geschikt voor een publiek van 10 tot 10.000 mensen. En het moet precies zo worden gerealiseerd zoals jij voor ogen hebt en dat wil je gewoon kunnen vertellen, in het Nederlands, aan de telefoon of in een gesprek. Allemaal logisch.

En je wilt dat de resultaten real-time op het scherm getoond worden (of juist niet want dat kan natuurlijk ook). En als er toch nog iets wijzigt, wil je dat dat lastminute nog even aangepast wordt. En natuurlijk alles in de huisstijl van het evenement, draaiend op een url van het evenement. Gewoon professioneel.

En je wordt graag geïnspireerd met alles wat deze tool nog meer kan en hoe die door andere evenementen is gebruik. En hé, het moet wel betaalbaar zijn.

PIET dus. De Public Interactive Event Tool van Vote Company. WIl je meer weten over PIET? Neem dan contact met ons op.
 

 

PIET is onder meer gebruikt bij;


- Cday 2017, nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals, waar Cody Keenen, de speechwriter van Obama, sprak.

- Corporate Finance Summit 2017

-Stemming voor Eneco Zonnehub (met unieke codes voor de stemgerechtigden om eenmalig stemmen te waarborgen)

 

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21