We hebben sterk doorontwikkelde, betrouwbare én flexibele stemtools

 

Een website waarop mensen kunnen stemmen op hun favoriet. Het klinkt zo simpel... Maar dat is het niet. In de loop der jaren hebben we onze stemtools sterk doorontwikkeld, betrouwbaar en tegelijkertijd hebben we onze tools zo flexibel gemaakt dat iedere verkiezing er gebruik van kan maken.

Deze flexibiliteit is van belang want iedere verkiezing is weer anders. Een verkiezing met genomineerden per categorie, per gemeente, per provincie of een landelijke verkiezing. 1 stemronde of meerdere stemronden, het meewegen van zowel het aantal stemmen als beoordelingen, etc. Het kan allemaal.

Zowel de gewenste vormgeving van de stemtools is volledig custom-made en dat geldt ook voor het stemproces. Er zijn zoveel mogelijkheden en door onze ervaring kunnen we u vertellen wat wel en wat niet werkt. Onze stemtools zijn geschikt voor alle platformen: website, mobiele website, tablet, Facebook en SMS.

Tegelijkertijd zijn onze stemtools erg betrouwbaar: grote aantallen stemmen op hetzelfde moment is geen probleem. En -natuurlijk heel belangrijk bij een verkiezing- iedere stem die wordt uitgebracht wordt geregistreerd en telt mee. We kunnen op iedere moment tussenstanden publiceren. En omdat een verkiezing geen klik-competitie moet zijn bieden onze stemtools de mogelijkheid dat iedereen maar 1x kan stemmen (of 2 of 3 keer als u dat wilt). Tot slot hebben we een systeem ontwikkeld dat onrechtmatige stemmen (fraude!) herkent. Daarnaast wordt voor iedere tussenstand en eindstand ook nog handmatig een fraudecontrole uitgevoerd.

Wilt u meer weten over onze stemtools? Neem dan contact met ons op! 

 

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21