Verkiezing van de Leukste Bakker

Op 8 maart 2015 is tijdens een drukbezocht Bakkersvak2015 Brood- en Banketbakkerij Gebr. Van Den Berg uit Maasdijk uitgeroepen tot de Leukste Bakker van Nederland 2014/2015. 

Provinciewinnaars

Daarnaast zijn de provinciewinnaars bekend gemaakt tijdens de Award Uitreiking. 

Provincie Winnaar
Drenthe Bakkerij Timmer uit Gasselte 
Flevoland Bakkerij Scheunhage uit Lelystad
Friesland Bakkerij Schuurmans uit Leeuwarden
Gelderland Bakkerij Bart uit Zaltbommel
Groningen Bakkerij timmer uit Stadskanaal
Limburg Bakker Mestrom (Markt) uit Geleen
Noord-Brabant Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren uit Breda
Noord-Holland Bakkerij Roos (Groest) uit Hilversum
Overijssel Bi'j oons uit Haaksbregen
Utrecht Bakker Albert uit Zeist
Zeeland La Via uit Renesse
Zuid-Holland Brood- en Banketbakkerij Gebr. Van den Berg uit Ma
   

Bekijk hier de landelijke uitslag

Ketens en creatiefste bakkers
Ook zijn de beste Bakkers Ketens bekend gemaakt. Dit zijn Timmer De Echte Bakker (XS), Bakkerij Mestrom (S), Supervlaai (M), Bakkerij Schellens (L) en Heerlijk & Heerlijk (XL). En tot slot zijn drie bakkers beloond met een Creativiteit Award: Bakkerij Manintveld, t Broodhuysje Valkenswaard en Bakkerij Timmer.

Cheque voor Pink Ribbon en applaus voor Partners & Supporters

Tijdens de Award Uitreiking werd ook een mooie cheque uitgereikt aan de stichting Pink Ribbon. Dit goede doel zet zich in voor de strijd tegen borstkanker. Tijdens de Award Uitreiking lieten de bakkers hun waardering blijken voor de partners en supporters van de verkiezing. Naast Pink Ribbon en Family Brands zijn ook Bakkersvak, OndernemersUnited en Bakkers in Bedrijf aan de verkiezing verbonden als partner. De verkiezing wordt daarnaast ook ondersteund door Koopmans Meel, Dossche Mills, Van Asselt & Alferink en CSM. De organisatie is in handen van Vote Company.

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21