Verkiezing van de Leukste Verkiezing

Winnaars gehuldigd en best-practises gedeeld bij de netwerkbijeenkomst in Kasteel de Hooge Vuursche

De eerste editie van de netwerkbijeenkomst voor organisatoren die plaatsvond op maandag 16 maart 2015 in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn was een succes. De winnaars van de Verkiezing van de Leukste Verkiezing zijn gehuldigd en de best-practises van succesvolle verkiezingen boden veel inspiratie.

Tijdens de bijeenkomst vonden interviews plaats met de door de vakjury geselecteerde winnaars van de Verkiezing van de Leukste Verkiezing. De organisatoren van deze succesvolle verkiezingen werden gehuldigd met een prijs, wat de netwerkborrel een feestelijk tintje gaf. Dit zijn de winnaars per categorie:

Winnaar Publieksprijs - Leukste Bedrijfsuitje 2014
Winnaar Ouvreprijs - Haagse Concirge van het Jaar
Beste Nieuwkomer - De Beste Social Media Awards
Verkiezing met de beste inzet van social media - AFAS Awards
Beste Lokale Verkiezing - Sportverkiezingen Gemeente Oldebroek
Beste Verkiezingswebsite - Leukste Bedrijfsuitje 2014
Beste Maatschappelijke Verkiezing - Verkiezing Hulpverlener van het Jaar

 

 

 

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21