Waarom

 

We werken met een heldere missie: met de verkiezingen die we organiseren willen we uitblinkers (op welke gebied en binnen welke branche dan ook) het podium geven dat ze verdienen en we willen niet-winnaars tools bieden om uiteindelijk ook dat podium te gaan bereiken.

Onze opdrachtgevers hebben inmiddels de kracht van onze verkiezingen leren kennen. Hoe een branche in beweging komt, de bevlogenheid van genomineerden, de roem voor de winnaars, de aandacht van de media, de erkenning van de consument, de ontlading tijdens een award uitreiking, het virale effect van sociale media, etc.

En onze opdrachtgevers weten inmiddels ook hoe een verkiezing concreet kan bijdragen aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen. Hoe het platform van een verkiezing benut kan worden voor bijvoorbeeld leadwerving (zowel business-to-business als business-to-consumer), het vergroten van naambekendheid, het verbeteren van klantrelaties en imago-verbetering.

Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op.

 

ANDEREN OVER ONS

"Door ons partnership met de Verkiezing van het Gezelligste Terras hebben een mooi aantal horeca-ondernemers contact met ons opgezocht. Waardevolle en warme leads."

 

Maaike van Wegen
Brand Manager Orangina Bickery Food Group B.V.

"De verkiezing van het leukste restaurant is een goede en leuke manier om deze klantengroep op een andere manier in de spotlights te zetten."

 

Edwin Tunnissen
Head of Target Group Management Horeca bij Makro

 

"Positieve aandacht voor het onderwijs en docenten in de gemeente Rotterdam, daar heeft Vote Company een goede verkiezingswebsite op maat voor neer gezet."

 

Arne Mooi
Projectleider Gemeente Rotterdam

"Als retail partij hebben we met door middel van een verkiezing van Vote Company een symphatieke activatie gedaan, die erg gewaardeerd werd door onze franchise-ondernemers en klanten. Vooral de mogelijkheid om op lokaal niveau te communiceren was voor ons van groot belang."

 

Alfred Dekker
Manager Communicatie Spar Supermarkten

"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd”

 

Pedro Klooster
Eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem

"De Verkiezing van de Leukste Bakker brengt ons een communicatietraject binnen de branche, uitstekende content en honderden extra kwalitatieve bezoekers op onze vakbeurs Bakkersvak"

 

Bas van Gent
Group Exhibition Director bij Easyfairs

Vote Company BV
's-Gravelandseweg 65
1217 EJ Hilversum

Tel.nr. 085 06 54 618

 

Marcel Demper
marcel@votecompany.nl
Tel.nr. 06 25 24 48 84

Wilfred Romijn
wilfred@votecompany.nl
Tel.nr. 06 11 75 11 21